Să cumperi un cadou nu-i mereu un lucru ușor. Oricât ai cunoaște un om se întâmplă uneori să nu știi ce să-i iei: fie are de toate, fie e prea pretențios, fie ești, pur și simplu, în pană de idei. Unde mai pui că sunt situații când trebuie să iei un cadou unei persoane pe care abia o știi. Ei bine, pe asta s-a bazat și Ina Natu când a fondat un business care aduce bucurii la cutie. In a Box se numește magazinul-concept al Inei, care aduce la un loc produse made in RO, lucrate manual de artiști, în serie limitată.

14642194_553676511510250_1783335901889539789_n

In a Box mi-a propus într-o zi să facem o cutie împreună. Nu prea m-am prins eu la ce se referă Ina, așa că am ieșit la Simbio, am băut o limonadă într-o caniculară zi de august și mi-a explicat despre ce este vorba: ea gândește tipologii de cadouri, cutii tematice pentru diverse pasiuni și ele pot fi achiziționate ca atare de pe site-ul dedicat. Cu un mesaj personalizat, design cald și confetti, cu panglici și toate cele, cutiile sunt livrate la destinatar.

surpriseCum pasiunea mea principală rămâne cititul, Ina a venit cu ideea să gândim împreună o cutie a cititorilor de pretitutindeni. Zis și făcut! Ne-am adunat, ne-am gândit, am făcut liste și am ales. Așa am ajuns la:

Iubitor de carte

by Raisa Beicu

raisa-beicu-in-a-box

Cutia Iubitor de carte conține următoarele surprize:

♥ Caiet din lemn creat de mână de designerul Maria Burachu în atelierul Woodish (brand despre care am mai scris aici), cu interior din hârtie reciclată extra fină. Finisat în straturi multiple de lac mat şi legat cu sfoară prin tehnica de tip coptă. Pregătit să primească notițele cititorului pasionat. Format A6, pocketsize.

♥ Semn de carte din lemn, lucrat și finisat manual, designer Maria Burachu. Atunci când cititul te-a învăluit, dar ai vrea totuși să te oprești, ai semnul de carte Read Stopper la îndemână. Designul literelor este creat de Laura Iane, expert în tipografie.

♥ Home-T (home for tea), cutie pentru ceai creată prin colaborarea artiștilor din atelierele Woodish și Studio Mud. Îmbinare de lemn și ceramică, totul lucrat și finisat manual. 11 x 9 cm.

♥ Ceai eco din plante, aromat și delicat, cules floare cu floare din Bicazul Ardelean.

cadou

in-a-box

raisa-beicu-in-a-box-2
in-a-box-raisa

cadou

Asta e cutia mea, dar pe site-ul inabox.ro găsiți și alte minunății, cum ar fi:

6-idee-cadou-bebe-fetita-640
Sinestezii by Escapism.ro
2-cadou-femei-640

Mai mult, dacă te gândești la o altă combinație de produse, îi poți scrie Inei la salut@inabox.ro și se rezolvă!

Mi-a fost tare drag să lucrez la Iubitor de carte, sper să facă mulți cititori fericiți și să bucure multe zile de lectură! 🙂

Mult turcoaz,

Iubitor de carte by Raisa Beicu.