FLATLAY MODEL 13

Măritișul este subiectul pe care mai mereu l-am evitat. Fie pentru că eram mult prea aproape de el, fie că eram mult prea departe. Niciodată n-am fost confortabilă cu acțiunea, ci doar cu ideea abstractă.

După ce mi-a scris Madi Andronic să-mi arate ce a creat, aproape c-am regretat c-am evitat măritișul până când m-am dus prea tare. Aproape am regretat. Aproape!

Apoi, m-am calmat la gândul că pot să mă uit relaxată la toate ilustrațiile ei fără tensiunile prea aproapelui.

FLATLAY MODEL 15

Că Madi mi-e dragă de nu mai pot nu mai sunt dubii. Pe Madi o cumpăr de pe vremea când nu era așa de renumită (insert subtil), am ilustrațiile ei împânzite prin casă, o consider printre artiștii veridici de la noi. Când îmi scrie ea un email sau un mesaj, citesc totul până la capăt. Când desenează ea ceva, cumpăr, pun pe perete și mă uit tot până la capăt. Așa că, imediat ce mi-a dat un sms să mă anunțe că s-a băgat IN THE WEDDING BUSINESS, am căscat ochii. Chiar dacă.

prezentare1

După ce a aflat Ce Vrăji Mai Fac Fetele, după ce și-a pus la punct vesela pentru nunți, mese în familie, cumetrii, Madi, trecută recent prin experiența unei nunți, a creat 15 template-uri ilustrate și adaptabile pentru seturi de papetărie de nuntă. Nu știu eu multe despre nunți, soți, soții, torturi, rochii de mirese, dar uitați-vă un pic aici ce minunății pot exista în jurul acelui festin!

M-apuc de făcut vrăji, de colecționat vesele, de ales papetării, cine știe. :))

FLATLAY MODEL 5

FLATLAY MODEL 10

FLATLAY MODEL 9

FLATLAY MODEL 12

FLATLAY MODEL 14

FLATLAY model 3 FLATLAY MODEL 2 FLATLAY model 1