În vară am fost unul dintre speakerii școlii de vară #Matecudetoate din satele Plătărești+Budești. Tibi, profu’ de mate organizator, m-a invitat să le vorbesc celor mici despre scris, citit, despre ce-mi place mie să fac. Pe copii îi cunoscusem cu două luni în urmă, când i-am rugat să scrie pe o foaie numele vedetelor lor preferate. Am luat foile acasă și pentru școala asta de vară am apelat la două dintre vedetele menționate de ei: INNA și Amalia Enache. Le-am contactat, le-am povestit ideea și ele au zis DA pe loc.

Așa că, în cadrul cursului meu, copiii au primit brief-ul de a le pregăti interviuri vedetelor, cu promisiunea că în câteva zile răspunsurile vor veni pe e-mail. Mi-a venit ideea să îi și pozăm pe interviatori, căci tot o aveam pe minunata Felicia Simion cu noi în sală.

Au rezultat: o zi incredibilă, un mini proiect foto, zeci de întrebări, râsete, documentare ca la carte, răzgândiri, incertitudini. Eu nu le-am corectat nimic pe foi, nu am intervenit, nu am șters. A fost doar un exercițiu prin care am vrut să le arăt cât de simplu este pentru un copil de la sat să pună întrebări și să primească răspunsuri. Să aibă curaj în lucruri ce li se par prea mari pentru ei. Căci cam așa s-a întâmplat și cu viața mea de copil crescut la sat.

***

Mulțumesc, INNA și Amalia! Ați adus niște multe bucurii! Le mulțumesc tare și copiilor, Feliciei și lui Tibi. Am făcut o echipă tare faină împreună! 🙂
Uitați ce a ieșit:
6C7A7812 copy

***

“Important este să știi

cum să treci peste.”

6C7A7908

INNA: În cea mai mare parte a timpului, sunt fericită, energică, mă bucur de muzică, de fanii mei, de locurile frumoase în care ajung și sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a oferit viața, de oamenii pe care îi am aproape. Bineînțeles că sunt și momente în care mă întristez din diverse motive: sunt obosită, nu mă simt bine, apar probleme. Important este să știi cum să treci peste. 🙂

***

6C7A7917

INNA: Mă inspiră energia și bucuria oamenilor, locurile în care merg, prietenii mei.

***

6C7A7941

INNA: Eram extraordinar de emoționată, aproape că nu îmi amintesc mare lucru, pentru că îmi doream să iasa totul bine. A fost o experiență din care am avut mult de învățat. 🙂

***

6C7A7947

INNA: De mică. Am fost înconjurată dintotdeauna de muzică – bunica mea cânta în corul Bisericii, bunicul meu cânta, mama era interpretă de muzică tradițională românească.

***

6C7A7903

INNA: Am văzut la copiii mei din echipa de la Vocea României Junior și peste tot pe unde merg, însă nu prea m-am jucat până acum.

***

6C7A7905

INNA: Ah, nu mai țin minte :)) Probabil ce cântau mama și bunica mea acasă.

***

6C7A7922

INNA: Să zâmbești și să te bucuri de viață, să oferi iubire și să primești iubire.

***

6C7A7924

INNA: Cred că fiecare este la fel de important pentru mine: de la Pitbull la 3 Sud Est, JBalvin, Marco&Seba, Yandel, Daddy Yankee, Carla’s Dreams, Antonia. Sunt artiști pe care îi apreciez enorm.

***

6C7A7930

INNA: Da, de ce nu? 🙂

***

6C7A7911

INNA: Oricare, iubesc desenele animate și imi plac multe personaje. De exemplu, le iubesc pe fetitele Powerpuff 🙂

***

6C7A7885

INNA: Da 🙂

***

6C7A7940

INNA: Turcia, Mexic, dar și Romania, Chile, Finlanda.

***

6C7A7932

INNA: Tot ce am făcut până acum sunt realizări de care mă bucur, pentru care sunt recunoscătoare.

***

6C7A7942

INNA: Cu timpul, am învățat să mă accept așa cum sunt.

***

6C7A7906

INNA: Am o relație foarte bună atât cu managerul meu, cât și cu toată echipa mea de la Global Records (și nu sunt puțini oameni).

***

6C7A7939

INNA: Multă muzică, un nou sezon de Vocea României Junior, videoclipuri, sper eu și turnee, îmi doresc și colaborari cu artiști internaționali, dar și din România.

***

Mulțumim, INNA!

Semnat,

Copiii de la Plătărești&Budești și Raisa

6C7A7957 copy

6C7A7756 copy

6C7A7848 copy

 

6C7A7913 copy

6C7A7981 copy

6C7A7995 copy

6C7A8007 copy

6C7A8009 copy

Foto: Felicia Simion