studio-session-6

De ziua ei, Mădălina Andronic (despre vrăjile căreia am scris aici) m-a invitat cu emoţie, nerăbdare şi clinchete de porțelan, în Casa Opt, pentru a vedea noul ei brand: Madalina Andronic Ceramics.

madalina-andronic-ceramics-cardMadalina Andronic Ceramics a debutat cu o colecție de veselă concepută pentru acest sezon – piese funcționale din porțelan lucrate manual, decorate cu inflorescențe neașteptate pe suprafața lăptoasă, într-o paletă cromatică perfectă pentru liniște, bucurie și sărbătoare. Meșteșugite cu atenție și imperfecte în rotunjimile lor, boluri, farfurii, pahare și platouri au fost așezate pe o masă de sărbătoare pentru invitații la aniversare.

studio-session-3

Madi lucrează la colecţia pe care și-a dorit-o atât de mult din luna septembrie: a adus porţelanul pe care-l făcea şi îl picta sub marca Mădălina Andronic, l-a regândit, l-a remodelat și s-a născut o altă dinamică.

În ultimii doi ani făceam totul de una singură şi am zis că nu are sens să ţin două lucruri separat: morţii cu morţii şi vii cu vii. Oricum, eu sunt ilustrator. Cu asta mă ocup, asta e baza. Așa că, din toamna asta am găsit ajutor. Dacă până acum făceam eu câte un castron o dată pe lună la atelierul de ceramică (le făceam chiar eu, cu mâinile mele) acum am realizat nişte prototipuri, nişte matriţe. Am vrut să susţin o producţie mai mare. Să pot face și seturi de 4 sau 12 persoane.

studio-session-9

Obiectele sunt realizate manual, de unde și faptul că nu sunt perfecte, nu sunt obiecte de fabrică. După ce sunt gata, Madi le pictează și le decorează unul câte unul.

vizual-boluri-mici

Colecţia nu se cheamă în niciun fel. Brandul nou se numește Mădălina Andronic Ceramics și odată cu el s-a lansat șiiiii:

Noul site Madi Andronic 

madi-andronic

Masa a fost aranjată de Madi, cu argintărie de la bunica ei, trimisă într-o sacoşă de pânză:

Mi-a zis: Vezi că le-am numărat! E zestrea ta, dar acum e la noi. Când o să-ţi treabuiască ţi le trimitem împreună cu paharele de cristal. La casa nouă, la vilă, când o să-ţi faci.

studio-session-11

studio-session-7

Colecţia este un soi de grădină: cu flori, cu stele, cu lună, soare, păsări. Negrupate pe seturi, ele se pot asorta cromatic sau în funcție de simboluri.

studio-session-16

Pahare mici, pahare mari, boluri, farfurii, fructiere, vaze, supiere.

studio-session-2

Madi este pentru mine artistul complet: modelează porțelan, ilustrează, scrie texte, este PR-ul muncii ei, ea face toate pozele colecțiilor, ea se ocupă de site, ea ţine pagina de Facebook, contul de Instagram, ea răspunde la email-uri, la telefoane, ea gestionează comenzi, ea este mereu fericită și plină de energii turcoaze.

La mulți ani, Madi! Mă bucur c-am dat de tine în urmă cu câțiva ani. 🙂

studio-session-12  vizual-boluri-medii

Foto: Madi Andronic.